Dit najaar lanceert SAEY z’n nieuwste houtkachel Gustav.

Door zijn strak ontwerp, uitgebreide kleurenpalet en geoptimaliseerde verbranding breekt Gustav definitief met het verleden van de klassieke houtkachels. Bovendien beantwoordt Gustav nu al aan de strenge wetgevingen van de toekomst, dankzij zijn uitzonderlijk hoog rendement en erg lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Klaar voor de toekomst
Achter de strakke vormgeving van Gustav schuilen de slimste technologieën die zorgen voor een zuinige, milieuvriendelijke en gezonde verbranding. Zo zorgt de
naverbranding van de rookgassen in de verbrandingskamer mee voor een bijzonder lage uitstoot van CO en fijn stof, en voor een rendement van maar liefst 81%.

Daardoor voldoet Gustav nu al moeiteloos aan de strenge Duitse norm die in 2015 in werking treedt en die algemeen beschouwd wordt als dé referentie voor toekomstige Europese en nationale wetgevingen.

Gustav is bovendien uitgerust met de unieke SNORKEL-technologie van SAEY. Deze haalt alle verse zuurstof nodig voor het verbrandingsproces van buiten en niet uit de woonruimte, wat een must is voor onze steeds beter geïsoleerde huizen.

Ook op het vlak van gebruiksgemak scoort Gustav hoge toppen, onder meer dankzij zijn airwash-systeem voor een langdurig propere ruit, zijn praktische aslade en de handige zijdeur om houtblokken aan te vullen.

In een kleurrijk jasje
Gustav is beschikbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Naast de traditionele kleuren zwart, antraciet, grijs en wit kan je ook kiezen voor een groene, rode, paarse of blauwe Gustav. De Gustav in grijs en antraciet zijn geverfd, de andere kleuren zijn afgewerkt in glanzend email.

Bron: SEAYNieuws rubrieken

Labels